***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Забраняват влизането на коли с руска регистрация у нас. 18-годишният рецидивист е следил жертвата си преди убийството


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 2 октомври   

 

До края на деня в България стартира да работи възбраната за влизане на коли с съветска регистрация.

Това сподели за Нова телевизия шефът на Гранична полиция Антон Златанов.

Забраната беше въведена от Еврокомисията на 11 септември. Тя към този момент е в действие в Литва, Латвия, Естония, Полша, Финландия, а от през днешния ден и в Норвегия.

***

18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков, е отвлякъл момиче през октомври 2021 година и му е нанесъл лека телесна щета - замерил го е с мобилен телефон в тялото. Това заяви окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова.

Какво се е случило (или не се е случило) по това следствие също е " забавно " …

***

В петък вечерта 21-годишният Ангел е намушкан с нож пред очите на приятелката си. 

Нападението е станало след сдърпване на улицата с 18-годишен юноша. 

Спорът сред жертвата и обвинения бил поради момиче. Ангел имал връзка с нея от седмица, а нападателят бил някогашният ѝ другар.

***

***

***

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел е в Киев, където ще вземе присъединяване в срещата на външните министри на Европейски Съюз.

„ Събирам през днешния ден външните министри от Европейски Съюз в Киев за първата по рода си среща на всички 27 страни членки отвън съюза “, написа Борел.

„ Бъдещето на Украйна е в Европейски Съюз “, добави той.

***

НАТО ускорява наличието си в Косово с 600 английски военни, предадоха международните организации. Решението бе взето малко откакто на 24 септември там беше осъществена офанзива с тежко оръжие.

***

„ В началото на вълната сме, доста е нарастването. 

Очакванията са, че този растеж ще продължи и към началото на ноември ще достигнем пик. Вероятно няма да се върнем към трагичните събития Спешна помощ да не съумява да събира пациентите. 

Новите разновидности на вируса не демонстрират толкоз тежко протичане, само че бързо и елементарно се популяризира “. 

Това сподели за Bulgaria ON AIR основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев.

***

Остават затворени Автомагистрала „ Тракия “ при Стара Загора и Прохода на Републиката.

Затруднено е придвижването на път ІІ-62 (Дупница – Кюстендил) в двете направления. Обходният маршрут е през път І-6 (София - Радомир – Кюстендил). 

На място са екипи на пътна полиция.

***

Президентът на Руската федерация Владимир Путин направи телевизионно послание в петък във връзка годишнината от анексирането на Крим, само че по-голям интерес събра не изказването му, а странния белег на челото на стопанина на Кремъл.

***

Според данни на Главното ръководство на разузнаване към военното министерство в Киев в резултат на офанзива, осъществена с безпилотни самолети през вчерашния ден, бяха нанесени съществени повреди по индустриални мощности на Смоленския авиационен цех. 

„ Работата на предприятието е прекратена за неопределен срок “, обявиха от разследващата работа.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР